Taxi Frennarp hjälper 18årig yngling hem.

Söndagen den 3/11 strax efter  kl 04.00 efter järnvägs viadukten i Halmstad. Stannar till vid kanten och kunden hinner knappt att sätta sig i taxin, när upptäcker att allt står inte helt rätt till, ynglingen var både full och uppgiven visste inte vad han ville, det första han sa till mig var att kör till polisen och så blev fallet, när vi väl var där och kom i kontakt med en polis på telefon ville kunden att dom skulle köra honom hem till falkenberg något som polisen inte ville. Vad gör jag nu tänkte jag, frågade om det fanns möjligheter att komma i kontakt med ynglingens föräldrar något som jag tack och lov var möjligt. Förklarar läget för pappan och frågade om det var ok att han kunde lösa ut sin son och när han fick veta priset, fick jag till svar att det var ok att köra till Falkenberg. Denna körning var den bästa på hela kvällen och grabben var glad och tacksam att få komma hem till kojs. mamman möte upp och betalade och var glad att inget hade hänt honom. Undrar efteråt vilka kompisar som lämnar kvar en kompis tidigt på morgonen och tunt klädd och utan värdesaker.        

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln