Spya

Knappt en månad så var olyckan ett faktum när personalen var ute och körde. Enligt chauffören så påpekade inte kunden att chauffören skulle stanna utan hade huvudet utan för bilen, något som inte var så smart då spyat med vinddraget förde med sig att spya kom in i taxin inte allt tack och lov men det som kom in i bilen var för mycket. Personalen tog hand om det han såg och jag fick efter passets slut storstäda då det hade kommit på både tak och säte längst bak samt bagage luckan. Några dagar senare upptäckte maggan att det även fanns på insidan av fönstret. Detta hände för några veckor sedan och numera har vi fått tillbaka fräsch lukt i bilen. Tack och lov, så nu kära kunder åker ni i en nybil igen.

 

 

 

 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln