Bra med körningar den senaste veckan

Dom senaste dagarna har varit bra , torsdag från flygstaden hämtar kund lämnar i Bäckagård, fortsätter till spenshult (Oskarström),hämtar Varberg, lämnar Göteborg fortsätter till Partille, men oj vad det byggs nu när den nya bron har kommit till , blev det några extra varv i kvarteren och till och med kunden var osäker på vägvalen då är det jobbigt att köra och försening till Borås sjukhus var ett faktum. Från klockan 11.00 till 18.32 non stopp. Fred hämtar spenshult lämnar Göteborg samt hämtar sahlgrenska sjukhus (Göteborg) lämnar Varberg åker tom hem. Hemma ca 19.00 åter står att se hur lörd blir.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln