Färdtjänsten i Kungsbacka vill ni veta mera.....

Färdtjänst i kungsbacka har samma problem som skåningarna har. Sedan årsskiftet har Kungsbacka färdtjänst flyttat utomlands, närmare bestämt til Senigal. Många äldre kan inte engelska samtidigt som telefonisten kan dålig svenska och det blir stora problem med språket allt förskjutet det som vanligtvis bara tar några minuter kan bli närmare bli tiotal minuter om det räcker. Marie Gyllenhammar har påpekat brister hos Kungsbacka kommun ang handikappade och svårigheter att komma fram med rullstol i centrum. Marie har suttit i rullstol i 6 månader och vet hur besvärligt det är att ta sig fram dock inget gehör oss kommunen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln