8 åriga Vivi engström följde med farmor berit vill ni veta mer om Vivi...

8 åriga Vivi Engström följer med farmor Berit Engström 8 åriga Vivi Engström följer med farmor Berit Engström

Ungar är härliga dom är så spontana och nyfikna på saker och ting. Kommer fram till en adress och 8 åriga Vivi lyfter på sitt ljusa huvud och tittar upp på mig och ställer frågan, får jag fråga en sak, javisst svarar jag "är det kul att köra färdtjänst" och till svar fick hon då ,rätt så kul är det. Jag han knappt reagera för än hon hade tagit ett skutt in i bilen. Under färdens gång så frågar jag om det var ok att kunna få ta ett kort och det var det. Vivi där i mot gjorde ett på pekande till sin farmor att "det var tur att jag tvättade jackan i går"nu när jag skall komma med  på foto och farmor svarade med ett skratt "ja det var ett sammanträffande".Ica Maxi finns med i bakgrunden flygstaden.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln