Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

Hjälpmedel i taxin....vill ni veta mera...

Lyftkran för rullstol

2013 har börjat och kommer att bli ett intressant år. Till våren kommer ny taxi att köpas in och den gamla att bytas ut. Hösten blir då intressant att kunna köra med en glänsande taxi att visa upp för er halmstad bor, även om den gamla, den glänser forfarande bra den också, många kunder tror att den är ny fast den blir 3år till hösten, tänk vad tiden går, till hösten fyller Taxi Frennarp 3år. Vad som kommer att bli ännu mer intressant är om nästa projekt kommer att gå i lås nämligen att kunna få in en kran, lös tagbar sådan som klarar av att lyfta 40kg och då lämpligast rullstolar det skulle spara många ryggar om det går att lösa. Har fått veta att bidrag för detta kan sökas hos försäkringskassan eller arbetsförmedling, det har gjorts ett försök hos försäkringskassan och det vore bra om det gick att få bidrag eller i alla fall något, det skulle spara pengar åt företaget. Hela kalaset slutar på 21000kr om den går att få in i bagaget. 

Kommentera gärna: