Framtidens taxi rullstol inmatning i personbil.!

Framtidens taxi rullstolsbundna kan mata in rullstolen själv Framtidens taxi rullstolsbundna kan mata in rullstolen själv

Förra veckans fastpass var ämnen som fotbolls em, men också en tanke som jag har gått och funderat på är om det inte finns möjlighet att en kund som är rullstolsbunden om det inte finns möjlighet att denna själv kan mata in rullstolen om det finns hjälpmedel för detta. I dagsläget finns det rullstols bundna som kör bil och frågan är då, kan det tänkas sig att taxi kan ha denna möjlighet att på passagerar sidan framtill att dettta skulle vara möjligt. frågan är om det kanske kan finnas EU pengar att söka för detta. eller annat bidrag som under lättar kostnaden. I övrigt pratade gamla damer om fotboll och då riktigt internationell fotboll. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln