Ni skulle bara veta vad som hände på Midsommarafton....

Midsommar är över för denna gång och som vanligt blir det förstås individer som skall göra sig lustig på andras bekostnad. Kommer körande på en skogs väg tidigt på morgonen och förväntar mig inte att få se några festprisar ute då men visst skulle det finnas det, ju närmare jag kom dessto mer tydligare blev det vad jag fick se om det inte var för en storbakdel, som det heter, där alkoholen går in där går vetet ur och tja vuxna människor bete sig som småbarn när ni är fulla. Hur kan man över taget bara dra ner sina byxor och visa sin fula bak för andra. Nej då var det trevligare med älgen som var in till landsväg och som troligen käkade i potatis landet något otäckt att den skulle passera vägen när jag kommer åkande men som tur är att den gjorde det bakom än framför. I övrigt gick telefonen varm, tyvärr kunde jag inte serva alla som ringde, men tack alla som gjorde sig besvär med att ringa oss fast vi inte hadde någon möjlighet  att komma, hoppas ni vill höra av er igen när vi har mindre att göra. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln