Bostadsrättförening motarbetar Taxi, Intresserad av hur många som bor i Helsingfors resp Stockholm

 

Fastpass veckan är till ända och som vanligt en händelse vecka när det gäller sjuk& färdtjänst. En bostadsrättförening på vallås i halmstad motarbetar taxi. Även om det finns förbudskylt så borde taxi vara undantaget. Det finns många sjuka och gamla som behöver taxi, många åldringar kan vara nog så krävande och vill att det skall köras ända fram till dörren. Detta blir på längre sikt ett arbetsmiljö problem då kunden kräver att taxin skall vara utanför dörren samtidigt som övriga hyresgäster tittar snett på taxin något som inte är allt förtrevligt. Stämmer det att man inte änns kan få köra in när man flyttar in och ut då är det sjukt att behöva dra sitt boende tydligen på en vagn för att komma till dörren snacka om att få ont i ryggen inte allt förtrevligt.   

 

Då var det trevligare med den finska kunden, som upplyste mig om att även om uppgifterna är föråldrade bor ca 500.000 i Helsinfors och ca 900.000 i Stockholm. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln