Intressant med QR kod...

Du måste ha QR läsare för att kunna få fram info.  Du måste ha QR läsare för att kunna få fram info.

Angående QR kod. Jag tror på det här, det känns att det är något som ligger i tiden, nackdelen är att det är få som känner till vad det är för något. För er som inte vet vad detta är kan förklaras enklast att det är en streck kod som zommar/skannar in information i mobil telefonen. Har man smartfhone eller bättre mobil telefon kan man ladda ner QR koden om man inte har den för stunden. Nästa gång jag skall beställa tryck saker/reklam skall jag även beställa dekaler med QR kod som kan fästas invändigt i taxin, (utvändigt finns redan) sedan är det bara för er kunder att börja zomma in koden i stället för att ta ett visit kort. Smart va?  

Etiketter: taxi halmstad. qr kod

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln