Rullator....

Usch vad pinsamt glömde rullator i taxin och körde i från kunden. Detta hände mig i Veddige Varberg. Efter några timmars sträck körningar är det kanske inte konstigt att detta glöms bort,när man vill vara service inriktad och hjälpa kunden på bästa sätt. Hjälper kunden att beställa hem transport, frågar Hallands trafiken om det finns möjlighet att vänta på kunden, något som inte gick. Väl framme så kliver kunden ut och har sin krycka med sig men påpekar inte rullator, jag brukar faktiskt fråga kunden om dom inte har glömt något men inte denna gång typiskt. Nästan framme i Halmstad. Telefonen ringer, "växeln här" (taxi halmstad beställnings central) har du någon rullator i taxin blir frågan, vänta skall kolla får dom till svar. stannar vid väg kant går ut och tittar efter, (jodå mycket riktigt där ligger en rullator). "Svarar växeln med att jo det är riktigt jag har den här".  (Min första tanke var att hm jag får väl åka upp med den igen) men döm om min förvåning,trafik ledaren jag har i andra änden är snäll och erbjuder sig att lösa problemet. Ringer upp taxi senare och tänkte att om det är någon annan som får betalt att köra upp rullator kanske jag kan göra det, men se det gick inte, fick en föreläsning om att man har ett ansvar som taxi chaufför ta hand om kunder (ungefär som om jag inte brukar göra det). Sedan var resten av den kvällen förstörd. Svårt att koppla av efter en sådan händelse. Nå väl som det brukar heta (en gång är ingen gång). Första gången på 9år.  "Tja man är inte mer änn människa". Förhoppningsvis blev det någon kollega som fick en körning till Varberg och som fick betalt för detta. Allting gott slutet gott.     

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln