En bloggande taxi chaufförs frågeställande...

Mer problem med den nya taxametern än den äldre. Mer problem med den nya taxametern än den äldre.

Något som kan vara innre stressande det är när det tekniska inte funkar som det skall. Jag tänker då på taxameter,denna lilla pryl kan orsaka så mycket strul. Något som har varit irriterande det är när kö siffran inte funkar som det skall.  Dumma telia varför kan ni inte ta i mot felanmälan från Taxi Halmstad, enligt dem själva har gjort 3st fel anmälningar och ändå händer inget, förstår ni inte att många människor blir drabbade när ni inte sköter er, dumma telia. Sitter timme ut timme in, samma kö siffra men enligt skärmen finns det mindre bilar i det område jag är i, än den kö siffra jag har. Tur att beställnings centralen har koll vilket nummer man har. 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln