Hur resam kunder behandlar taxichaufförer...

Det är med sorghet som jag skriver hur vissa resam kunder (sjukresa) behandlar än stackars taxichaufför som inte kan rå för att resam (Hallands trafiken) bestämmer hur en eller flera resor skall köras,  det är dom som lägger upp hur rutten skall köras, vi som kör bestämmer inte  detta. Något som kunderna tror i vissa fall. När denna kund sedan lämnar taxin sker det ofta med en dörr smäll något som inte är allt för trevligt. "Vi försöker bara att göra vårt jobb" Samt att dörren blir mer slitach. Vi som jobbar med taxi vill självklart serva så många som möjligt, det är därför sorgligt att vi som vill hjälpa till också i många fall, inte alla fall, men några procent av kunder skall behöva bli utskällda av kunder bara för att han eller hon inte kommer hem i tid som kunden vill. Det är förståeligt från taxi chaufförens sida att kunden inte har den ork som vi andra har men det är Halland trafiken som bestämmer och dom vill man inte bråka med, om man inte måste. Det är våran uppdragsgivare.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Ulf Hedlund » Viktigt att äta rätt:  ”Självklart måste man ha näring under arbetspasset. Genom att äta rätt, slipper m..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln